Billeder

Strandvejskirken donerer kr. 9.982,-

Strandvejskirken donerer kr. 9.982,- til Flygtningevennerne. Ved gudstjenesten d. 16. december donerede kirken beløbet til Flygtningevenner Fredensborg. Det er 3. år at kirken donerer en del af det indsamlede beløb ved kirkens årlige julemarked til foreningen. Beløbet vil primært gå til foreningens cykelprojekt, der udleverer brugte istandsatte cykler til flygtningene.

TrygFonden giver støtte til foreningens arbejde

Trygfondens regionale råd Hovedstaden har bevilget støtte til Flygtningevenner Fredensborg’s arbejde med nytilkomne flygtninge i Fredensborg Kommune. Støtten på op til kr. 40.000 skal anvendes til foreningens tur- og arrangementsaktiviteter.

På vegne af kommunens nytilkomne flygtninge takker vi TrygFonden for dens støtte og dermed fondens værdsættelse af foreningens arbejde.

Alle foreningens aktiviteter, der fremadrettet er støttet af TrygFonden, vil blive annonceret her på hjemmesiden og være påført TrygFondens logo.

Veluxfonden støtter Flygtnigevennerne

Aktive ældre i Flygtningevenner Fredensborg modtager Veluxfondens  støtte til indkøb af ny computer, så der fortsat kan ydes it-hjælp til flygtninge ved foreningens åbent hus arrangementer.

VELUX FONDEN er stiftet i 1981 af civilingeniør Villum Kann Rasmussen – grundlægger af bl.a. VELUX A/S og andre firmaer i VKR Gruppen, der har til formål at bringe dagslys, frisk luft og et bedre miljø ind i menneskers hverdag. 

Tak for hjælpen!

Tssenat siger tak til alle, som har bidraget til flybilleterne til mand og barn, som du kan se på det lille billede – det er Bana og Rae .

Lørdag d. 9. december 09.05 ankommer Bana og Rae i Kastrup  med SAS fly fra Stockholm. Jeg har modtaget kopi af de udstedte visa.

Jeg søger familie hvor jeg kan bo

Jeg hedder Abdu og jeg er kurder fra Syrien

  • Jeg vil gerne bo hos en dansk familie, fordi jeg gerne vil blive bedre til dansk.
  • Jeg har ikke familie i Danmark og jeg kunne godt tænke mig at bo hos en familie.
  • Jeg er 21 år og jeg har fødselsdag d. 5. december.
  • Jeg går til danskundervisning 5 dage om ugen.
  • Jeg er et socialt og positivt menneske.

Abdu Khalil Hasri
Teglgårdsvej 423B
3050 Humlebæk
tlf: 70558740 email: abduhasre1@gmail.com